Att bli spådd via Tarotguiderna

Att bli spådd via Tarotguiderna

Livet är oförutsägbart. Ibland sker saker och ting så plötsligt att du knappt hinner hämta andan. Det är vid sådana tillfällen som du kan behöva lite vägledning för att hitta rätt. Du kan du vända dig till tarotkorten och låta dessa vägleda dig framåt.

När du surfar omkring på nätet i jakt efter någon som kan tolka tarotkort åt dig, hamnar du troligtvis osökt på Tarotguidernas webbplats. Tarotguiderna är en auktoritet inom tarottolkning i Sverige och tillhandahåller en rad olika mediala tjänster, såsom tolkning av tarotkort och andra slags spåkort, medial vägledning, djurkommunikation, kanalisering, drömtydning m.m.

Att tolkas eller att inte tolkas – det är frågan

Ibland kan det vara så att den tarottolkning som du just varit med om inte är riktigt vad du förväntar dig. Det kan få dig att börja undra huruvida det kanske är något fel på det sätt som korten fungerar, eller om den person som tolkar korten inte är så skicklig som han eller hon utger sig för att vara.

Det kan dock vara så enkelt som att den energi som fanns omkring dig i samband med din tarottolkning inte gjorde saken särskilt enkelt. Emellanåt kan det helt enkelt vara så att tillfället för att göra en tarottolkning inte är den rätta för stunden, men att detta kommer att förändras inom kort.

Tarotguiderna tolkar kort och energier

När man blir spådd via tarot sker en hel del på det energiska planet. Det är din energi som styr korten och gör sig påmind när tarotguiden tolkar dessa. Detta gäller alldeles oavsett vem som har valt kort, vem som blir spådd eller vem som läser korten. Tarotguiderna och deras tarottolkare är specialister på att läsa av din energi. Det är också denna energi som är vägledande i tolkningen och får guiden att välja ett visst kort åt dig. I detta hänseende handlar en tarottolkning i mångt och mycket om att tolka den energi som du utstrålar.

När du befinner dig i en känslomässigt laddad situation, kan detta därför återspeglas i tolkningen av tarotkorten och de energier som du sänder ut vid tidpunkten för tolkningen.