Boka snabb catering i Lund

Lund är en medelstor stad och har kanske således inte lika stort urval av cateringfirmor som till exempel Stockholm eller Göteborg har. Samtidigt är staden tillräckligt stor för att det ska finnas rum för flera aktörer att etablera sig. Så är också fallet – den som vill ha catering i Lund kan välja mellan exempelvis svensk husman, italienskt och spanskt.

Detta är en av de etablerade aktörerna inom catering i Lund och övriga Skåne.

Vid en sökning på ”Catering Lund” är det en aktör med ”20-års erfarenhet” som placerar sig på toppen, under sökmotorns annonser. De skriver att de fokuserar på catering till bröllop, företag, stundfester samt andra fester och sammankomster. De skriver att de strävar efter att alltid arbeta med ekologiska, svenskproducerade och närodlade råvaror. De understryker att de även lägger stor vikt vid att leverans och uppläggning ska vara snyggt och professionellt gjorda.

Precis som många andra firmor i Lund tar de sig an uppdrag även i närliggande städer. Exempel på det är Malmö, Svedala, Lomma, Vellinge och Staffanstorp.

Nästa resultat, alltså den hemsida som kommer tvåa, är en stor svensk matkedja som inte har catering som huvudsyssla. Däremot har de ett stort utbud vad gäller olika menyer. Till exempel levererar de delikatessfat, olika typer av bufféer, smörgåstårtor, landgångar och smörrebröd.

Catering i Skåne

Nästa cateringfirma kallar sig för ”ett av Skånes mest anlitade cateringföretag”. Förutom Lund är de bland annat verksamma i Helsingborg, Malmö, Höör, Ystad och Eslöv. De tar på sig allt inom catering, men tycks ha ett särskilt fokus på bröllop. De serverar bland annat smörrebröd, pajer, bufféer med olika teman, delikatesstallrikar och enklare varmrätter. Resultatet under är en cateringfirma som ligger centralt i Lund. Huvudfokus tycks ligga på deras lunchrestaurang, men de är också tydliga med att promota sin catering. På hemsidan finns menyn publicerad, och det finns bland annat rågbullar, frallor, sallader, pajer, smörgåsar, mingelmat och bufféer med olika teman.

Något som de allra flesta tycks ha gemensamt är just att erbjuda bufféer av olika slag. Det är populärt bland arrangörer att servera på sammankomster. Att inte behöva ha servitörer (som serverar allting i alla fall, vanligt är att de kan servera dryck, men inte mat), lättar rejält på logistiken.