Klamydiatest.net – säkra och anonyma klamydiatest

Klamydiatest.net – säkra och anonyma klamydiatest

Misstänker du att du kan ha smittats av en könssjukdom? Kom ihåg att det alltid är bättre att ta det säkra före det osäkra, särskilt när det är så enkelt att göra klamydiatestet och du får svar så snabbt. Läs denna artikel så får du veta hur det går till.

Klamydiatest

Dessa är några av våra vanligaste könssjukdomar, och det är viktigt att testa sig regelbundet om man är sexuellt aktiv, både för att undvika risken att sprida sjukdomen vidare till andra, och för att undvika de komplikationer, så som infertilitet, det kan innebära att gå länge med en könssjukdom.

På vår hemsida finns det ett antal olika resurser, såsom information om olika könssjukdomar, en köpsida där du kan beställa klamydiatest, herpestest, syfilistest och gonorrétest, eller ett kombopaket, manualer som förklarar hur du gör testen samt information om hur du bör gå vidare om resultatet skulle vara positivt. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt att testa sig.

Så går det till

Du behöver inte längre uppsöka sjukvården för att göra ett klamydiatest. Numera kan du göra det hemma direkt. Testen kommer hem till dig redan inom 1-2 dagar, diskret förpackat. Det tar sedan bara några minuter att göra testet och du får resultatet inom 10-15 minuter. Så enkelt kan det alltså vara att göra ett klamydiatest. Detsamma gäller för de andra testerna vi erbjuder på vår hemsida. Det ska vara enkelt att testa sig. Dessutom kan du göra klamydiatestet och de andra testen helt anonymt, utan att ens behöva uppsöka sjukvård.

Vi vet hur viktigt det är att göra klamydiatest samt att testa sig för andra könssjukdomar, och vi vill därför göra det så enkelt som möjligt. Vi vet också att det kan kännas obehagligt att göra klamydiatest hos en gynekolog, men numera slipper du det. Så gå in på klamydiatest.net om du vill ha ett enkelt alternativ, och kontakta oss gärna om du skulle ha frågor om klamydiatest eller annat som rör könssjukdomar, test och behandling.